Warning: Use of undefined constant EASY_NIVO_SLIDER_VERSION - assumed 'EASY_NIVO_SLIDER_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home2/rson4552/public_html/wp-content/plugins/easy-nivo-slider/easy-nivo-slider.php on line 27

Warning: Use of undefined constant EASY_NIVO_SLIDER_NIVO_VERSION - assumed 'EASY_NIVO_SLIDER_NIVO_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home2/rson4552/public_html/wp-content/plugins/easy-nivo-slider/easy-nivo-slider.php on line 28

Warning: Use of undefined constant EASY_NIVO_SLIDER_CUSTOM_IMAGE_SIZES_VERSION - assumed 'EASY_NIVO_SLIDER_CUSTOM_IMAGE_SIZES_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home2/rson4552/public_html/wp-content/plugins/easy-nivo-slider/easy-nivo-slider.php on line 29

Warning: Use of undefined constant EASY_NIVO_SLIDER_NEXTGEN_VERSION - assumed 'EASY_NIVO_SLIDER_NEXTGEN_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home2/rson4552/public_html/wp-content/plugins/easy-nivo-slider/easy-nivo-slider.php on line 30
Oglinda Magic Selfie – Cabina FotoEchipa DeeJay TREI | SonorizariVaslui.ro

Pentru ca mereu ne dorim sa fim in pas cu nevoile clientilor nostri, dar si cu trendurile in materie de petreceri, Echipa Deejay TREI va ofera posibilitatea inchirierii ultimei inovatii in materie de fotografie instant.

Magic Mirror Pro Photobooth este un produs unic si de departe cel mai complex model de cabina foto proiectat vreodata. Cu un display touchscreen tip oglinda de ultima generatie ce acopera intreaga suprafata a cabinei foto, soft cu animatie in limba romana + semnatura, o imprimanta de ultima generatie atasata in interiorul cabinei, aceasta asigura o viteza foarte buna de printare, iar succesul petrecerii tale este garantat ! Actiunea cabinei foto este extrem de simpla, fiind suficienta atingerea dispay-ului touch si distractia poate incepe.

20031920_1403719259721190_3554081450523891574_n

Cabina foto este ca un studio foto mobil tip oglinda magica (nou in Romania), menita sa ofere invitatilor fotografii de calitate in doar cateva secunde.
Va oferim o experiență de neuitat prin intermediul fotografiilor funny dar si a calitatii lor premium cu imagini personalizate pentru evenimentul tau dar intr-un model extrem de elegant.
Este locul in care te poti manifesta asa cum doresti, iar pentru a „presara” sare si piper fotografiilor, punem la bataie nenumarate props-uri pentru ca petrecerea sa fie de neuitat.
Alege cea mai complexa cabina foto disponibila in momentul de fata pe piata, cu o viteza de imprimare de doar 11 secunde, un display pe toata suprafata oglinzii, totul pentru ca fotografiile voastre sa fie impecabile dar si altfel.

Servicii oferite in pachetul de inchiriere.
– Colaje personalizate
– Display touch urias pe toata suprafata oglinzii
– Props-uri diversificate
– Fotografii si printuri nelimitate
– Viteza de printare de doar 11 secunde
– Asistenta permanenta

Soft-ul cabinei foto este unul complex ce ofera nenumarate optiuni de creare template-uri, editare template-uri, partajare pentru retelele de comunicare, posibilitate personalizare background-ului din soft pentru fiecare eveniment in parte.

 Pentru mai multe fotografii de la evenimente, sau pentru mai multe informatii, vizitati si pagina noastra de facebook.

CLICK AICI